Faciliteiten


Het park heeft een unieke ligging. Zo staat u binnen een paar minuten te genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee. Of wat dacht u bijvoorbeeld van lekker shoppen in het centrum van Leeuwarden of een bezoekje brengen aan één van de Waddeneilanden. Ook op de fiets, per voet of per boot kunt u de prachtige natuur van Noord-Friesland bewonderen. Dankzij haar centrale ligging nabij de A31 kan vanuit Bungalowpark Waadhoeke heel Friesland goed worden ontdekt. Zelfs Amsterdam is met de auto binnen een uur te bereiken!

 

Op ons park vindt u diverse faciliteiten om uw verblijf op ons bungalowpark zo aangenaam mogelijk  te maken. Hieronder vind u een overzicht hiervan.

 

 

Receptie

Onze receptie is dagelijks geopend, hier kunt u terecht voor al uw vragen en/of opmerkingen. Onze openingstijden vind u op de website onder het kopje contact. Loop eens binnen, de koffie staat voor u klaar

 

 

 

 

Sanitair gebouw

Op ons park bevindt zich een Sanitair gebouw met douche en toilet, hier kunnen gasten van de tijdelijke verblijf kavels gebruik maken.

 

Wasserette

 

Bij het sanitair gebouw zijn er ook een wasmachines en een wasdroger welke u kunt gebruiken tegen betaling, munten zijn beschikbaar aan de receptie. 

 

Milieustraat

 

Er zijn in de milieustraat drie ondergrondse containers voor huisafval, verder is er een groen container en een glasbak. Wij proberen hiermee het gescheiden inzamelen te stimuleren. Een beter milieu begint per slot van rekening bij jezelf.

 

Speeltuin

Op ons park is er ook een speeltuin voor de kleine bezoekers. Dit jaar zullen er meer speel faciliteiten komen.

Fietsen verhuur

Via de receptie is het mogelijk fietsen te huren tijdens uw verblijf, al vanaf € 10,00 p.d. en € 40,00 p.wk. Met de keuze uit Fietsen, kinderfietsen, tandems en elektrische fietsen. Dit alles mogelijk gemaakt door Fietsenverhuur Zandberg (www.zandbergfietsen.nl) Heerlijk genieten van de vrije natuur en de omgeving. 

Wandelroutes

Bij de receptie zijn er diverse wandelroutes te verkrijgen (5km, 10km en 20 km).

Zwembad

 

Naast ons park ligt een openlucht zwembad welke in de zomer geopend is. Vanaf 13 Mei a.s geopend.

 

Internet

Op ons park kunt u als bezoeker 24 uur per dag gebruik maken van het draadloos internet. Daarnaast werkt Ziggo aan de vernieuwing van het kabel netwerk waardoor het binnenkort mogelijk is om op op iedere kavel internet, digitale tv en telefonie beschikbaar wordt.

Parkeren

Waadhoeke-Resort heeft een parkeerplaats voor recreanten en bezoekers.